VoxPay

VoxPay

Új szolgáltatás: VoxPay mobil alkalmazás

2017. december 10. - adoman

parkolaskep.jpg

Eddigi sikeres Autópálya-matrica és Parkolási fizetési szolgáltatást összevonva, a Voxinfo Kft. több kényelmi funkcióval és jobb minőségben mobil applikációt fejlesztett. A sokak által már megszokott mobil parkolási applikáció mellett autópálya-matrica is vásárolható egy közös keretben. Sőt a közeli jövőben több – főleg közlekedéssel kapcsolatos – lehetőséggel is bővül az APP.  Az autópálya-matrica vásárlás az Interneten és mobil web-en továbbra is elérhető

Az alkalmazás neve VoxPay, amit az alábbi helyekről tud letölteni:

iosapp.png androidapp.png  

 A VoxPay alkalmazás használata szokásos: letöltés után regisztrálás, fizetési mód kiválasztása és máris lehet parkolni, matricát vásárolni. Többfajta fizetési mód használható. Bejelentkezéshez e-mail/jelszó helyett Facebook vagy Google+ bejelentkezés is használható.

Több különlegességet rejt az APP, amelyet más alkalmazásnál nem találunk.

  • Figyelmeztet, ha elfelejtjük leállítani a parkolást
  • Térképen mutatja, hol hagytuk parkoló autónkat
  • Zárttéri parkolás (egyre több helyen) lehetséges
  • Egyszerre több megyei matricát is vásárolhatunk
  • Lekérdezhetjük matricák érvényességét
  • Matrica lejáratkor e-mail figyelmeztetés
  • Több fizetési mód közül választhatunk, biztonságos
  • Minden matricatípus, így az éves matricák is megvásárolhatók, sőt Decemberben elővásárlással is.

Kényelmi Szolgáltatások

 autopalya-matrica.pngA VoxPay lehetővé teszi, hogy sorbaállás nélkül mobil telefonon vagy otthonunkban megvásároljuk a matricát, egyszerre több matricát is tudunk vásárolni, lekérdezhetjük bármikor, van-e érvényes matricánk, értesít bennünket a matrica lejáratáról e-mailben.


voxpay_logo_72x72.pngCsak arra az időre fizetünk a parkolásért, amennyit felhasználunk; látjuk mindig a futó parkolásunk becsült díját; automatikus GPS- és térképhasználattal nem kell keresgélnünk a zónakódot; figyelmeztet bennünket, ha lejár a parkolási zónaidő; figyelmeztet akkor is, elindulunk az autónkkal és elfelejtjük a parkolást leállítani. Ha elfelejtjük, hol hagytuk autónkat, a Voxpay visszavezet autónkhoz is; továbbá használhatjuk céges flotta vagy családi parkolás kezelésére is.

 

 Ha az alkalmazással kapcsolatban észrevétele, kérdése van, akkor az  ugyfelszolgalat (kukac) voxpay.hu e-mail címen keresztül tud segítséget kapni, ill. közeljövőben bevezetendő csevegő szolgáltatásban Facebookon https://www.facebook.com/voxpay/ ) és a az alkalmazás weblapján http://voxpay.hu/) .

 

Ha Ön számára fontos, hogy más is könnyen tudjon parkolni és autópálya-matricát vásárolni akkor kérjük, az alkalmazás boltban adjon pozitív értékelést.

A bejegyzés trackback címe:

https://voxpay.blog.hu/api/trackback/id/tr4313470855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása